فرهاد دلق پوش با بیان اینکه فروش کالاهای خوراکی با نرخ مصوب دولتی از 30 فروردین در گیلان آغاز شده افزود : حدود هزار و 600 تن شکر ، 803 تن مرغ منجمد ، هزار و 606 تن روغن و2 هزار تن خرما، کالاهایی است که ماه مبارک رمضان برای رفاه مردم و تنظیم بازار، در فروشگاه های تعیین شده استان به فروش می رسد.
وی با اشاره به 213 هزار و 776 مورد بازرسی از اصناف، از هفته نخست اسفند 98 تا اواخر فروردین امسال، اضافه کرد : با انجام این بازرسی ها ، 8 هزار و 709 کاسب در گیلان ، بیش از 456 میلیارد ریال جریمه شدند.
رئیس سازمان صمت گیلان گفت : پارسال 4 هزار و 791 مورد بازرسی از اصناف استان و متخلفان به پرداخت 30 میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
فرهاد دلق پوش افزود : بازرسی ها در بخش های مختلف ادامه دارد و مردم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف در ارائه کالا ، خدمات ، بهداشت و بازار با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند.
انتهای پیام/083466